Био Масло от Нийм Florlis®

  • Производител: Florlis
  • Кат. номер: 1335400
18,95 лв.

Florlis® масло от нийм, 100% натурално и биоразградимо, студено пресовано, разтворимо във вода - 250 ml

Приложение: За всички видове растения
Употреба:

Био инсектицид срещу листни въшки, трипс и акари

Състав:

100% чисто масло от Нийм 

Разфасовка / Тегло: 0,250 л.

 

Подробно описание

Био препарат масло от нийм Florlis® 100% естествен растителен произход - Прилага върху растенията, подобрява цялостното им здраве, повишава естествената им устойчивост към инфестации и заболявания. Той е екологичен и екологично безопасен, не е токсичен за бозайници, птици и водни животни.

Био препарат масло от нийм Florlis® е изключително ефективно средство срещу всякакви вредители по растенията и овошките. Справя се отлично срещу широка гама вредители: листни въшки, акари, белокрилки, паяжинообразуващи акари, трипси, миниращи мухи, листни въшки, щитоносни въшки, колорадски бръмбър и др. а в същото време е щадящ към калинките и пчелите.

Действие: контактно и системно. Образува фин филм върху напръсканите растителни части. Поема се от листата и прониква в цялото растение. Има стомашно действие върху вредителите, като те стават почти неподвижни и спират да се хранят. Умират за 4-7 дни.

Начин на употреба: Смесете 5-15 ml Масло от Нийм в литър вода, около 7-12 ml на m2. Дозировката трябва да се коригира според размера на растенията, необходимостта от растенията и обема на водата, необходима за пръскане на цялото растение. Тя може да се прилага на всеки етап от развитието на растението. Препоръчително е да се позволи най-малко 48 часа след третирането преди консумация на третираните растения.

Карантинен срок: 48 часа.

Подобни продукти