Хортензия Zorro Blue®

  • Производител: Други
39,95 лв.
Име: Hydrangea Macrophylla Zorro Blue
Вид: Макрофила
Цвят: Син
Размери: достига до: 80-100 см.
Тип цъфтеж:  тип дантелени цветове
Местоположение:  Слънце, Частично слънце, Частична сянка
Студоустойчивост:  до -25°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 4.5), плодородна
Подрязване: Не е необходимо, но може след цъфтежа
Контейнер:  5 л. (C5)
Размер на растението: 30 - 35 см. 
възраст на растението:   4+ год.

 

Подробно описание

Невероятно красива хортензия Zorro Blue от серията Black Steel® (чeрна стомана), с изящни сини цветове, които чудесно контрастират с почти черните и стъбла. Zorro Blue е изключително издръжлива хортензия, понася добре както сянка, така и слънце. Тя е от малкото макрофили, които може да издържат под слънчевите лъчи цял ден и да е свежа и красива. Цветовете и стоят изправени и цъфтежа продължава от юни до края на септември. С невероятно красивите си лъскави листа, черни стъбла и великолепни цветове, хортензия макрофила Zorro Blue ще бъде истинско бижу във Вашия двор или балкон. 

Хортензията предпочита влажна и добре дренирана почва с pH между 4 и 4,5. Ако искате да запазите сините или лилавите цветове, можете да добавите към почвата алуминиев сулфат. Също така е добре да добавите мулч в почвата около корените на растението, за да задържите влагата и да предпазите корените от изсушаване.
  • Гарантирано Качество: Нашите хортензии се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни растения.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
наличен
Видове
макрофила
Местоположение
слънце/частично слънце, слънце, частично слънце

Подобни продукти