Candybelle Marshmallow - Дървовидна хортензия

29,95 лв.

 

Име: Candybelle Marshmallow
Вид: Arborescens (дървовидна)
Цвят: Крем - бледо розов
Размери: достига до: 80-90 см.
Тип цъфтеж:  сферични топки
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -25°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  3 л. (C3)

 

 

 
Подробно описание

Дървовидната хортензия Candybelle Marshmallow има големи цветове със светло розов цвят на сьомга. Периодът на цъфтеж продължава от юли до септември. Листата имат здрав зелен цвят. Тази хортензия има много здрави клони и прави хубав, компактен храст. Не без причина този страхотен сорт получи бронзовия медал Plantarium 2019. Удивително силните клони са специална характеристика на дървовидната хортензия Candybelle Marshmallow. Осигуряват добра опора за големите цветове, както и здрав, компактен растеж. Candybelle Marshmallow достига височина около 80 cm и диаметър около 90 cm. в зряла възраст.

Красивият храст издържа до -25°C и не изисква специална защита. Пролетта е най-доброто време за подрязване. Засадете на пълно слънце във влажна, добре дренирана почва. Candybelle Marshmallow е перфектна за саксии и контейнери.

  • Гарантирано Качество: Нашите растения се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни хортензии.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Как ще получите вашите растения: Вие ще получите вашето растение в саксия, готово за засаждане.
  • Не можете да засадите веднага?: Поставете саксията на защитено място на открито и поливайте редовно и умерено, за да поддържате почвата леко влажна.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на растенията са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
дървовидна
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти