Тор за рози със забавено освобождаване COMPO

  • Производител: Compo
16,95 лв.

COMPO Тор с контролирано освобождаване за рози

Приложение: За рози
За площ до: 15.0 м²
Употреба: За подхранване
Състав: Гранулиран
Разфасовка / Тегло: 0.850 кг.  

 

Подробно описание

  • Специален дълготраен тор за всички видове рози и цъфтящи храсти, както и пълзящи и увивни растения
  • За ярки, дълготрайни цъфтежи и богати листни зеленчуци
  • Наторете еднократно: 6 месеца дълготраен ефект
  • Екологично торене за торене, базирано на нуждите, намалено измиване на нитрати
  • насърчава устойчивостта на суша и устойчивостта на розите
За здрави растения и дълготраен цвят - до 6 месеца
С висококачествения специален тор за рози осигурявате на вашите растения всички необходими хранителни вещества. Дълготрайният тор за рози КОМПО се характеризира с много добър незабавен и дори дългосрочен ефект до шест месеца. Така еднократно торене е достатъчно за целия сезон!

За какви растения е подходящ дълготрайният тор за рози COMPO?
Дълготрайният тор за рози е идеален за всички видове рози като благородни, лелки, храстовидни и увивни рози, но също така и за цъфтящи храсти като форзиция, люляк, жасмин, калина, лабурнум, спирея, сливи, японска дюля и увивни рози и увивни растения. Специалната комбинация от хранителни вещества е идеална и за благоприятни за пчелите цъфтящи храсти като хибискус, лигуструм, снежна гора, тинтява, брада и мушмула.
 
Как действа дълготрайният тор за рози COMPO?
Високото съдържание на азот подпомага развитието на растенията и корените, докато фосфатът и калият укрепват интензивното оцветяване, както и устойчивостта и устойчивостта на растенията към суша. С допълнителната порция следи от хранителни вещества, магнезий и калций, дълготрайният тор за рози COMPO обещава красив цъфтеж и здрава зеленина за вашите рози.

Устойчив благодарение на екологично чиста формула
Благодарение на иновативната система за торене с екологично чиста формула, хранителните вещества се доставят на растенията на две фази: първата част от хранителните вещества се освобождава незабавно, докато втората част постепенно навлиза в почвата. По този начин дълготрайният тор за рози COMPO осигурява торене според нуждите без прекомерно или недостатъчно торене. Благодарение на намаленото съдържание на фосфати и намаленото измиване на нитрати, специалният тор защитава почвата по особено устойчив начин.
 

Торене и напояване

Разпръснете тора и работете добре в почвата. Като алтернатива можете да използвате заострен предмет, за да пробиете дупки в почвата и да изсипете перли от тор в дупките. След това затворете дупките отново с пръст. Важно: Перлите на тора не трябва да се виждат след това. Поливайте добре растенията след всяко прилагане на тор! Моля, обърнете внимание: Разпръснете тора само по земята. Ако торът попадне върху цветята или листата, моля, разклатете го от растенията. Благодарение на приложеното помощно средство за дозиране, перлите за тор могат да се прилагат лесно и чисто.

 

Количество/дозировка:

КУЛТУРА ТОРЕНЕ гр./м2
Презасаждане на рози
  • - през пролетта
  • - през есента

60 гр. май/юни
80 гр. през март/април
Рози (съществуващи растения) 100 гр. март/април
цъфтящи храсти 80 гр. март/април
увивни растения 50 гр. март/април

 

Съхранение:

Да се ​​съхранява на сухо място при температура над + 6°C и под + 35°C, защитено от слънце.
 

Техническа информация:

NPK тор 15+8+10,5 с микроелементи, ниско съдържание на хлорид.

Подобни продукти