David Austin®

David Austin®

Подреди по
Филтри
Производители
Наличност
Видове
Цена
Приложи

David Austin®

Розите David Austin® са известни с красивите си цветове и невероятния си аромат. В онлайн магазин lovehortensia.com сме горди да предложим голямо разнообразие от тези невероятни рози, които ще превърнат вашия градински пейзаж в чудесно място за отдих и релакс.
 
Създадени от известния английски селекционер на рози, David Austin, тези рози са изключително здрави и устойчиви на заболяванията. В магазина ни може да намерите много различни сортове рози Дейвид Остин, от които можете да избирате - от малки и компактни до големи и разкошни.
 
David Austin® розите са перфектни за добавяне на красиви акценти в градината или декорация на вашето дворно пространство. Независимо дали търсите рози в светли или тъмни цветове, малки или големи, в lovehortensia.com ще намерите идеалните рози за вашите нужди.
 
За да гарантираме здравето и красотата на вашите David Austin® рози, Ви предлагаме различни видове торове, био препарати за растителна защита и други допълнителни продукти. Ние сме на разположение за консултации и съвети, за да ви помогнем да изберете най-подходящите продукти за вашите рози.
 
Не пропускайте възможността да се насладите на красотата и аромата на David Austin® розите от магазина lovehortensia.com