Gatsby Star® Oakleaf hydrangea - Дъбовидна хортензия

  • Производител: Proven Winners®
48,95 лв.
Име: Gatsby Star® Oakleaf hydrangea
Вид: Дъбовидна
Цвят: Бяло - Зелено
Размери: ширина до:  100см. ; височена до: 125см.
Тип цъфтеж:  метлици
Местоположение:  частично слънце, слънце
Студоустойчивост:  до -25°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Киселинна  (pH 4,5 - 5.5), плодородна
Подрязване: Само прецъфтелите цветове пролетта
Контейнер:  3 литра
Възраст:  3+ години

 

Подробно описание

Gatsby Star - Звездите са винаги в обсега ви, когато засадите тази дъбовидна хортензия! Цветовете са с удвоени, може би дори с четворни цветчета, така че всеки да прилича на купчина звезди. Те се събират заедно в големи съцветия и цъфтежа е от юни до септеври. Със своя изправен растеж, Gatsby Star е великолепна хортензия, която очараво с огромни цветове и същевременно е невероятен храст, който ще се оцвети до винено чрвено с настъпвенето на есента. Това невероятно растение се нуждае от пространство, а силата на цветовете му ще ви удивлява година след година.
 
Gatsby Star® ще нарасне до около 125см. височина и ширина до 100см. Расте умерено и при идеални условия може да се очаква да живее около 30-40 години.
 
Gatsby Star® се справя най-добре на пълно слънце до частична сянка. Предпочита да расте в средни до влажни условия и не трябва да се оставя да изсъхне почвата.  Gatsby Star® е толерантна дори към градското замърсяване. Добре е да положите дебел слой мулч около кореновата зона през зимата, за да я защитите на открити места или в по-студен микроклимат.
 
Gatsby Star® е чудесен избор за вашата градина и също така е много подходяща за засаждане в саксии и контейнери на открито. Когато отглеждате растения във външни контейнери и кашпи, те може да изискват по-често поливане, отколкото в двора или градината.
 
  • Гарантирано Качество: Нашите растения се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни хортензии.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Как ще получите вашите растения: Вие ще получите вашето растение в саксия, готово за засаждане.
  • Не можете да засадите веднага?: Поставете саксията на защитено място на открито и поливайте редовно и умерено, за да поддържате почвата леко влажна.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на растенията са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
наличен
Видове
дъбовидна
Местоположение
частично слънце, сянка

Подобни продукти