Golden Annabelle® - Хортензия arborescens

29,95 лв.

 

Име: Golden Annabelle®
Вид: Arborescens (дървовидна)
Цвят: Бял - лайм
Размери: достига до: 120-130 см.
Година на въвеждане: 2018
Тип цъфтеж:  сферични топки
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -20°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  3 л. (C3)

 

 

 
Подробно описание

Новата хортензия Golden Annabelle - (Златна Анабел) е страхотно допълнение към вашата колекция от хортензии.Този сорт се отличава с големи лимоненозелени до кремаво бели цветове и необичайни за вида -  зелено-златисти листа, така че има висока декоративна стойност и извън периода на цъфтеж. Основната разлика между Annabelle и Golden Annabelle е в цвета на листата. Golden Annabelle има красиви, златисто-зелени листа. Цветовете са едри, лайм-зелени до кремаво-бели с диамтър до 40 см. Цветните топки могат да бъдат оставени на растението през есента и зимата, дори след като са избледнели през септември. Golden Annabelle® е изключително лесна за отглеждане, защото е зимоустойчива и ще се радвате на приблизително 1 - 1,3 м високо растение всяка година.

  • Гарантирано Качество: Нашите растения се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни хортензии.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на растенията са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
дървовидна
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти