Хортензия Fire light Tiny Bit паникулата

  • Производител: Proven Winners®
29,95 лв.
Име: Fire light Tiny Bit® 
Вид: Паникулата
Цвят: Бял - розов
Размери: достига до: 60 -80 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -25°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  3 л. 
Размер на растението: 20- 25 см. 
възраст на растението:  3+ години

 

Подробно описание

Hydrangea paniculata Fire Light Tiny Bit®  - компактен сорт, достигащ до 60 см. тип джудже. През лятото цъфти обилно с цветове, които постепенно променят цвета си от лайм зелено до кремаво бяло до твърдо розово. Цветовете запазват цвета си до есента и имат красиви оранжево-червени листа. Fire Light Tiny Bit®  е селекция от Spring Meadow Nursery от Гранд Хейвън (САЩ).
  • Дълъг цъфтеж в цветове на зелено, бяло и розово
  • Цветове на есенната зеленина

Ако винаги сте искали хортензия в градината си, но не сте имали достатъчно място за нея, имате късмет! Това е една от най-малките и най-подреден сорт хортензия досега! Fire Light Tiny Bit® е дребна и компактна метличеста хортензия — расте до максимум 60 см. височина.  Fire Light Tiny Bit® е покрита с десетки големи цветове през цялото лято. Цветовете дори променят цвета си, докато "стареят"! Първоначалните цъфтежи избухват в средата на сезона в бяло и след това бавно преминават през тонове на розово, докато достигнат наситено розово в края на цъфтежа си.

  • Гарантирано Качество: Нашите растения се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни хортензии.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Как ще получите вашите растения: Вие ще получите вашето растение в саксия, готово за засаждане.
  • Не можете да засадите веднага?: Поставете саксията на защитено място на открито и поливайте редовно и умерено, за да поддържате почвата леко влажна.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на растенията са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.
 

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
слънце/частично слънце

Подобни продукти