Хортензия Limelight Prime® паникулата

  • Производител: Proven Winners®
32,95 лв.
Име: Hydrangea pan. Limelight Prime®
Вид: Паникулата
Цвят: Бял - розов
Размери: достига до: 120 -180 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -25°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  3 л. 
Размер на растението: 20- 25 см. 
възраст на растението:  3+ години

 

Подробно описание

Следващото поколение Limelight е тук! Представяме ви хортензия Limelight Prime®. За много кратко време хортензията Limelight се превърна в едно от най-популярните растения въобще – но това не означава, че няма място за подобрение. Така че Proven Winners прекарват години в разработването на тази нова селекция, която "прави" всичко по-добре от оригинала, от пъпка до цъфтеж.
 
С какво Limelight Prime® е различна:
  • Цъфти много по-рано, създавайки по-дълъг период на цъфтеж. Това е особено ценно в по-студен климат, където Limelight може да не цъфне до август месец.
  • По-ярък цвят. С напредването на "възрастта" зелените цветове развиват розови и червени тонове, които са далеч по-ярки и ефектни от конвенционалните паникулати.
  • По-здрави стъбла. Здравите стъбла са изключително важен фактор при паникулатите - можете да разчитате на Limelight Prime®, че ще запази големия си цъфтеж през цялото лято.
Какво е същото? Limelight Prime® цъфти с десетки големи, красиви цветове всяка година, дори и в студен климат. И е една от най-лесните за отглеждане и най-възнаграждаващите хортензии, които можете да засадите.
 
  • Гарантирано Качество: Нашите растения се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни хортензии.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Как ще получите вашите растения: Вие ще получите вашето растение в саксия, готово за засаждане.
  • Не можете да засадите веднага?: Поставете саксията на защитено място на открито и поливайте редовно и умерено, за да поддържате почвата леко влажна.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на растенията са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
наличен
Видове
паникулата
Местоположение
слънце/частично слънце

Подобни продукти