Хортензия Polar Bear паникулата (Полар Беър)

  • Производител: Други
26,95 лв.
Име: Polar Bear
Вид: Паникулата
Цвят: Бял 
Размери: достига до: 150 -200 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Местоположение:  частично слънце, частична сянка
Студоустойчивост:  до -30°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  3 л. (C3)
Размер на растението: 20 - 25 см. 
възраст на растението:  3+ год.

 

Подробно описание

Polar Bear - Сортът се отличава с много едри и гъсти съцветия с дължина до 40 см, конична форма на твърди, здрави стъбла. Цветовете са първо шам фъстък, след това кремаво бели, а до края на лятото стават нежно розови. Съцветията са разпределени равномерно по целия храст и създават впечатление за огромен цъфтящ букет в градината. Цъфти от юли до късна есен. Устойчивостта на замръзване е най-високата от всички паникулирани хортензии. През пролетта е необходимо подрязване на сухи съцветия и замръзнали и слаби издънки до добре развит възел. Страхотно за единично и групово засаждане, в композиции с иглолистни дървета и други храсти. Polar Bear достига 1,5-2,0 метра височина и до 2,0 м диаметър. Растежът е около 20-25 см на сезон.
 
  • Гарантирано Качество: Нашите хортензии се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни растения.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти