Катерлива Роза Giardina®

  • Производител: Tantau®
39,95 лв.
Име: Giardina®
Цвят: Розов
Аромат: Лек - среден, Плодов
Размери на цвета: 8-10 см.
Размери: Височина до: 350см. ; Ширина до: 150см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Двоен, тип розетка
Селекционер:  Tantau (Германия)
Година на въвеждане: 2008г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Giardina® - (Rosen Tantau 2008) Изключително силен катерач. Големи, цветове в прекрасен романтичен нюанс на розово разцъфат на гроздове през цялото лято. Тази роза се разклонява, без никакви "голи" петна. Растенията се нуждаят от 2-3 години, за да се развият в красива катерлива роза. Листата на Giardina® са изключително устойчиви на болести. Цветовете са много дълготрайни и имат средно силен, плодово-сладък аромат.

Награди:

  • Бронзов медал Токио /Япония 2011 ;
  • Бронзов медал Баден-Баден / Германия 2007г
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти