Катерлива Роза Indigoletta®

  • Производител: Van De Laak®
43,95 лв.
Име: Роза Indigoletta®
Цвят: Лилав, Виолет
Аромат: Силен
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: 300 см. х 150 см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Van De Laak (Нидерландия)
Година на въвеждане: 1981г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 3 литра
Възраст на розата:  3,5 + год.
Размер на розата:  50-70 см.

 

 

Подробно описание

Indigoletta® е една от най-красивите катерливи рози, която впечатлява със своя уникален цвят и невероятен аромат. Този сорт е известен със своята изящност и красота.
 
Indigoletta® е роза, която може да се качва по всякакви повърхности, като стени, огради, арки и други, и да създава едно невероятно зрелище. Тази красива катерлива роза има удивителен цвят, който може да бъде описан като смесица от лилаво и виолетово, което е много необичайно за розите. Това прави Indigoletta® един от най-желаните сортове рози за градината, като всяка градина с тази роза ще бъде незабравима. Цъфти на вълни, през сезона. Едно от най-големите предимства на Indigoletta® е нейният аромат, който е невероятен. Това е роза, която ще ви накара да забравите за всичко около вас, когато я подушите. Ароматът й е много силен и приятен и се разпространява наоколо, като привлича вниманието на всички около вас.
 
Indigoletta® е роза, която е много лесна за отглеждане. Тя е устойчива на заболявания и изисква минимална грижа, за да расте здраво и силно. Височината ѝ може да достигне височина от 3 - 3,5 метра, като има много гъсти и красиви цветове. Това я прави отличен избор за всички, които искат да имат красива градина, но не разполагат с много време и енергия за поддръжка. Със своята изящност и уникален цвят Indigoletta® е една от най-желаните катерливи рози за градината.
 
 
 

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти