Катерлива Роза Indigoletta® / Azubis

  • Производител: Van De Laak®
33,95 лв.
Име: Indigoletta® - Azubis
Цвят: Лилав, Виолет
Аромат: Силен
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: 300 см. х 150 см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на две вълни)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Van De Laak (Нидерландия)
Година на въвеждане: 1981г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Indigoletta® или както се предлага под името Azubis  е една от най-красивите катерливи рози, която впечатлява със своя уникален цвят и невероятен аромат. Този сорт е известен със своята изящност и красота.
 
Indigoletta® е роза, която може да се качва по всякакви повърхности, като стени, огради, арки и други, и да създава едно невероятно зрелище. Тази красива катерлива роза има удивителен цвят, който може да бъде описан като смесица от лилаво и виолетово, което е много необичайно за розите. Това прави Indigoletta® един от най-желаните сортове рози за градината, като всяка градина с тази роза ще бъде незабравима. Цъфти на вълни, през сезона. Едно от най-големите предимства на Indigoletta® е нейният аромат, който е невероятен. Това е роза, която ще ви накара да забравите за всичко около вас, когато я подушите. Ароматът й е много силен и приятен и се разпространява наоколо, като привлича вниманието на всички около вас.
 
Indigoletta® е роза, която е много лесна за отглеждане. Тя е устойчива на заболявания и изисква минимална грижа, за да расте здраво и силно. Височината ѝ може да достигне височина от 3 - 3,5 метра, като има много гъсти и красиви цветове. Това я прави отличен избор за всички, които искат да имат красива градина, но не разполагат с много време и енергия за поддръжка. Със своята изящност и уникален цвят Indigoletta® е една от най-желаните катерливи рози за градината.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 
 
 

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти