Катерлива Роза Madame Isaac Pereire ®

  • Производител: Garcon
39,95 лв.
Име: Madame Isaac Pereire ®
Цвят: Фуксия, Циклама
Аромат: Силен
Размери на цвета: 8-12 см.
Размери: Височина до: 250 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Garcon
Година на въвеждане: 1841г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Madame Isaac Pereire - Стара бурбонска роза с многократен цъфтеж, отгледана през 1841 г. Madame Isaac Pereire® е средно голям, силен, широколистен храст с много добра зелена листна маса. Красивите, двойни, кълбовидни цветоте, тип розетка са огромни, до 13 см в диаметър, наситено розови цвят фуксия, с венчелистчетата, обърнати привлекателно назад по краищата. Ароматът е силен и сладък, може би най-добрият аромат от всички рози. Madame Isaac Pereire® е издръжлива и устойчива на болести, а цветовете са устойчиви дори на дъжд. 

Засаждайки Madame Isaac Pereire във въшата градина ще бъдете възнаградени с многобройни цветове и аромат, но също и с възможността да превърнете ядливите й венчелистчета в сладко, което тази роза осигурява и можете да се насладите на нейния цъфтеж многократно през целия сезон.

 

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти