Катерлива Роза Paul's Scarlet Climber®

  • Производител: Paul®
43,95 лв.
Име: Роза Paul's Scarlet Climber®
Цвят: Червен
Аромат: Лек 
Размери на цвета: 5 - 7 см.
Размери: 350 см. х 200 см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Paul
Година на въвеждане: 1876 г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 3 литра
Възраст на розата:  3,5 + год.
Размер на розата:  50-70 см.

 

 

Подробно описание

Роза Paul's Scarlet Climber® е красиво и катерливо растение, известно с красивите си червени цветове и устойчивостта си на заболявания. Тя е идеална за озеленяване на градини и дворове, като може да расте по огради, арки, стени и др. Този сорт на катерлива роза е създаден през далечната 1876 година и все още е един от най-популярните катерливи сортове рози в света. Розата Paul's Scarlet Climber® е идеален избор за всеки, който търси растение с дълъг живот, защото тя продължава да расте и да цъфти през годините и става все по-кросива.
 
Paul's Scarlet Climber® е лесна за отглеждане и изисква малко поддръжка. Нейните ярки, червени цветове, деликатния и аромат и продължителния и цъфтеж я правят ненадмината вече близо 150 години. Това я прави идеален избор за заети хора, които не могат да отделят много време за градината си. Розата е устойчива на заболявания и не изисква специални грижи, което я прави много подходяща за начинаещи градинари и за всички, които търсят растение, което да не изисква прекалено много внимание.
 
Ако търсите красиво, лесно за отглеждане и устойчиво на заболявания растение за вашата градина или двор, тогава Paul's Scarlet Climber® е идеален избор за вас. Нейните красиви цветове и лесна поддръжка я правят отлична за озеленяване на забележителности и за създаване на красива и живописна градина.
 

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти