Катерлива Роза Polka 91®

  • Производител: Meilland®
37,95 лв.
Име: Polka 91®
Цвят: Кайсия
Аромат: Добър
Размери на цвета: 10-12 см.
Размери: Височина до: 300 см. ; Ширина до: 200 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Meilland
Година на въвеждане: 1991г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Розата Polka 91® е една от най-ефектните увивни рози на Meilland. Тя се отличава с големите и приказни цветове, които въздействат със своите нюанси на праскова и изразителния аромат на стара роза. Цветовете на Polka 91® са едри и двойни, с повече от 20 венчелистчета, което придава на розата изключително атрактивна цъфтяща форма. Polka 91® произвежда обилни цъфтежи през целия сезон, което я прави идеален избор за всяка градина. В зряла възраст растението достига височина между 2,5 и 3 метра, като създава впечатляваща и изобилна завеса от цветя. Polka 91® е прекрасен избор за любители на розите, които ценят красотата, аромата и големият обем на цветовете.

 

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти