Катерлива Роза Rambling Rosie®

  • Производител: Horner®
49,95 лв.
Име: Роза Rambling Rosie®
Цвят: Червен
Аромат: Лек 
Размери на цвета: 2 - 4 см.
Размери: 350+ см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Horner
Година на въвеждане: 2005г.
Вид: Rambler
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 3 литра
Възраст на розата:  3,5 + год.
Размер на розата:  50-70 см.

 

 

Подробно описание

Rambling Rosie® Грациозен водопад от цветове! Ако искате бързо да затворите ограда или пергола с рози, тогава вече сте изправени пред правилния избор. Розите Rambler достигат височина най-малко 3,5 метра за 2 до 3 години. Rambling Rosie® също цъфти непрекъснато. Rambling Rosie® е един от най-красивите рамблер сортове рози, който може да достигне до височина от 3-4 метра и да украси всяка градина със своята красота и лек аромат. Това е катерлива роза и е подходяща за украса на стени, огради, беседки и други подобни места.

Rambling Rosie® е обилно цъфтящ сорт, който цъфти от късната пролет до края на лятото с множество малки цветове с диаметър около 2-4 см. Цветовете на тази роза имат красива червена гама, оттенъци, които са впечатляващи и привличат погледите на всеки. Като цяло, това е роза с много красива и нежна визия.
 
Rambling Rosie® е изключително устойчива на заболявания и много лесна за отглеждане. Това е растение, което обича слънчеви места и добре дренирана почва, но също така може да расте в различни условия. За да се осигури оптимален растеж и обилно цъфтеж, е препоръчително да се полива и подхранва периодично. Rambling Rosie® има лек и приятен аромат, който привлича пчели и други полезни насекоми в градината. Това е роза, която не само предлага красота, но и има положителен ефект върху екосистемата на градината. Rambling Rosie® е идеален избор за всички любители на розите, които търсят красиво, лесно за отглеждане и устойчиво растение за своята градина. Това е сорт роза, който не само предлага красота и аромат, но също така е устойчив на много заболявания и проблеми, което го прави много желан избор за мнозина.
 
 

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти