Катерлива Роза Sombreuil (Colonial White)

  • Производител: Robert
36,95 лв.
 
Име: Sombreuil (Colonial White)
Цвят: Крем, бял
Аромат: Среден, чай
Размери на цвета: 10 - 12 см.
Размери: Височина: до 450 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен
Селекционер:  Robert
Година на въвеждане: 1850г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра 

Sombreuil - кръстена на Mlle de Sombreuil, героиня от Френската революция

Подробно описание

Sombreuil - известна също като Colonial White, цветовете на тази роза са типични за стила на старинните рози. Те са бели с лека нотка на розово и жълто. Sombreuil е един от най-добрите кремаво-бели катерачи, които се предлагат на пазара. Цъфти много често, ароматен, устойчив на сянка, суша и болести. Прекрасна роза, енергична и адаптивна. При отваряне цветовете са леко изпъкнали и "докоснати" с мек руж в центъра. Sombreuil е мощен, разклонен, катерлив, широколистен храст с бодливи стъбла и перести, тъмно зелени листа. Стъблата са много подходящи за "водене" по стълбове, беседка или по протежение на ограда. 

 

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.

Важно! 

  • Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
  • Цвета и всички спесификации на розите могат да варират в зависимост от условията на местоположение, почва и климат.

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти