Катерлива Роза Westerland®

  • Производител: Kordes®
34,95 лв.
Име: Роза Westerland®
Цвят: Оранжев
Аромат: Много силен
Размери на цвета: Среден: 5 - 8 см.
Размери: 200 см. х 150 см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne
Година на въвеждане: 1968г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Westerland® е една от най-известните и обичани катерливи рози в света. Тя е с красива и мощна растителност, която може да достигне височина до 2 метра и да обгражда всичко. Розата Westerland® е създадена в Германия през 1969 година и е една от най-популярните катерливи рози в света.
 
Цветовете на Westerland® са кадифено оранжеви и излъчват красив, опияняващ аромат. Цветът на розата започва с оранжево червено и бавно се променя до оранжево с нотка на кайсия. Това в комбинация със свежата отворена форма на цветовете придава на тази роза жив ефект. Westerland® е подходяща не само като катерлива роза, но може да бъде засадена и като голям декоративен храст в градината. Тя е устойчива на заболявания и лесна за отглеждане, което я прави привлекателна за начинаещи градинари. Също така, тя е идеална за обграждане на арки, огради и стени, като допринася за един топъл и уютен дизайн на градината ви.
 
Westerland® е чудесен избор за отглеждане в градината, тъй като тя може да се използва за създаване на различни декоративни ефекти. Тя може да се използва за обграждане на пространства, за изграждане на стени и огради и за създаване на отделни кътове в градината. Westerland® е перфектният избор за тези цели, защото тя е устойчива към заболявания и има красиви оранжеви цветове, които ще придадат яркост и красота на всяка градина. Ако търсите красива катерлива роза, която ще направи градината ви по-красива и привлекателна, Westerland® е изборът, който трябва да направите. Тя е една от най-привлекателните и устойчиви катерливи рози, които може да отглеждате в градината си, и определено заслужава място във вашата колекция от растения.
 
 

 

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти