Kordes

Kordes

Подреди по
Филтри
Производители
Наличност
Видове
Цена
Приложи

Kordes

Kordes® е домът на едни от най-красивите и издръжливи рози в света. Разработени с грижа и внимание от Kordes Roses, тези рози ще ви очароват с изключителната си красота, аромат и устойчивост на заболявания.
 
Розите Kordes® са произведени от германския развъдник на рози Kordes Roses, който е основан през 1887 г. и е един от най-старите и прочути развъдници на рози в света. Кordes Roses е познат с изключителното си качество и непрекъснатото търсене на нови хибриди, които да отговарят на високите стандарти на развъдника.
 
Розите Kordes® са много разнообразни и включват множество видове рози - от миниатюрни до големи хибридни чайови рози. Всички тези рози имат нещо общо - те са висококачествени, устойчиви на заболявания и с много красиви цветове.
 
Изберете роза Kordes®, която ще ви донесе най-голямо удоволствие и красота в градината ви. Нашите рози Kordes® са налични в различни цветове, от бели и розови до оранжеви и червени, като всяка една от тях има своя собствена красота и аромат.
 
Поръчайте сега и ще получите най-висококачествените рози Kordes®, които ще направят градината ви по-красива и привлекателна от всякога. В онлайн магазин lovehortensia.com ще намерите голям избор от рози Kordes®, като можете да се уверите, че всички наши рози са висококачествени и надеждни.