Living Infinity® - Хортензия паникулата

  • Производител: Living Creations®
43,95 лв.
Име: Living Infinity®
Вид: Паникулата
Цвят: Бял - Розов
Размери: достига до: 90-100 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Селекционер/Бранд Living Creation
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -30°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  5 л. 
възраст на растението:  4.5+ години

 

 

Подробно описание

Living Infinity® - тази красива и устойчива паникулата е създадена от Living Creation и може да бъде перфектното допълнение към вашия дом или градина. Хортензиите паникулати са известни с красивите си метлици от цветове и са често избирани растения за украса на градини и дворове. Living Infinity® обаче, предлага нещо повече от обикновените хортензии. Тя е селектирана за своята устойчивост и дълготрайност на цъфтежа. Нейните цветове ще останат красиви и свежи дълго време, което я прави перфектен избор за всеки, който търси растение, което да осигури дълготрайна украса на градината или дома.
 
Living Infinity® може да цъфти от началото на лятото до късна есен, което я прави една от най-дълготрайните цъфтящи хортензии на пазара. Силните и прави стъбла на храста, осигуряват опора за големите метлици от цветове, които са толкова привлекателни за окото. Освен устойчивостта си, Living Infinity® е и лесна за отглеждане. Тя може да се отглежда както в градини, така и в саксии, като не изисква много грижи и поддръжка. В градини, тя предпочита слънчеви или полуслънчеви места и добре дренирани почви, докато в саксии, препоръчваме подходяща торфена смес (pH 4 - 5.5), плодородна и редовно поливане.
 
Ако търсите красиво, устойчиво и лесно за отглеждане растение, Living Infinity® е перфектният избор за вас.  Не се колебайте, купете Living Infinity® и добавете красота и свежест във вашата колекция. Всички нашите растения са отглеждани с грижа и внимание, за да гарантираме, че получавате най-доброто качество. Закупуването на Living Infinity® е инвестиция в красотата на Вашата градина или дом. Тя ще Ви радва през цялото лято и ще бъде допълнение към всяко пространство. Купувайки Living Infinity®, получавате не само една красива хортензия, но и гарантирано качество от Living Creation. 

Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти