Living Little Blossom® - Хортензия паникулата

  • Производител: Living Creations®
41,95 лв.
Име: Living Little Blossom®
Вид: Паникулата
Цвят: Бял
Размери: достига до: 70 -80 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Селекционер/Бранд Living Creation
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -30°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  5 л. 
възраст на растението:  4.5+ години

 

 

Подробно описание

Living Little Blossom® е изключително красива хортензия паникулата, създадена от екип от професионални селекционери на Living Creation. Това растение изключително компактно и може да достигне височина до 80-90см. и ширина до 80см. Хортензията паникулата е многогодишно растение и цъфти от началото на лятото до късна есен. Living Little Blossom® има големи и красиви метлици, които могат да бъдат зелени, бели и много бледо розови, в зависимост от фазата на цъфтежа. Тези цветове се превръщат в красиви леко розови цветове през есента, което дава на растението един по-различен и още по-впечатляващ вид.
 
За отглеждането на Living Little Blossom® хортензията паникулата се препоръчва слънчево или полу-слънчево място. Растението обича влага, но е важно да не се прекали с поливането, за да се избегнат заболявания. Също така, е необходимо пролетно подрязване на старите стъбла, за да се стимулира нов растеж, където ще се формират цветовете същата година.
 
Living Little Blossom® е изключително красиво и устойчиво растение, което ще придаде цвят и живот на всяка градина или балкон. Освен това, хортензията паникулата може да бъде използвана и като декоративен елемент във вашия дом. Тя е идеална за отгреждане и в саксия. Създадена с много грижа и умение от професионални селекционери, Living Little Blossom® на Living Creation е идеалният избор за всички, които искат да добавят красота, цвят и стил в своя дом или градина.

Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти