Living Pink & Rose® - Хортензия паникулата

  • Производител: Living Creations®
43,95 лв.

Семейство: Hydrangeaceae (Хортензиеви)

Род: Hydrangea (Хортензия); Вид: Paniculata

Име: Градинска хортензия паникулата Living Pink & Rose®

Цвят: Започва като бял и достига през сезона до розово бял

Височина: Достига до 130см.

Широчина: Достига до 120см.

Местоположение:  Слънце, до частично слънце

Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва.

Почва: Кисела, плодородна.

Подрязване: рано пролет, до края на март

Тип цъфтеж: Огромни метлици

Вечнозелен: Не

Цъфтeж: Цъфти 100 дни (до първата слана)

Подходящ за: Озеленяване, контейнери, градина, балкон и тераса.

Студоустойчивост: Да, до -30°C, 

Контейнер: 5 литра, саксия P23

Пъпки / цветове: В момента растението е без цветове.

Възраст на растението: 4,5+ години.

 

Големите цветни метлици на Living Pink & Rose® внасят романтична атмосфера във всяка градина. Living Pink & Rose® е голяма хортензия със силни клони и бели цветя, които стават розови през сезона. Времето на цъфтеж на хортензията е от началото на юни и продължава до септември и продължава повече от 100 дни. 
 
Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона, в който я получавате.
Подробно описание

 

Кажете здравей на новото градинско предизвикателство - Вашата чисто нова хортензия - Living Pink & Rose®. За Ваш късмет хортензиите на Living Creation са изключително лесни за отглеждане. Хортензия паникулата Living Pink & Rose® ще се справи с всякакви климатични условия, дори и без особена грижа. Въпреки това, максимата колкото повече давате, толкова повече получавате важи с пълна сила и в този случай! Ето и нашите съвети какви грижи да полагате, за да се радвате на красиви и силни хортензии. 

 

-30°C зимоустойчива! Смразяващ студ? Няма проблем. Хортензиите Living Creations® ще оцелеят. Те са зимоустойчиви и издържат на тежки зими. Никой климат не е достатъчно суров. Те растат по целия свят и дори оцеляват в Сибир.

 

Расте на слънчево /полу слънчево! Хортензиите Living Creations® се представят най-добре от голяма доза слънчева светлина. Тези слънчеви лъчи осигуряват повече цветя и допълнително оцветени венчелистчета. Освен това, слънчевата светлина се грижи за да остане растение компактно.

 

Засаждане:Как да засадите своята хортензия по правилния начин? Най-доброто начало е да ги засадите влажни. Веднъж засадени в земята, най-добре е да покриете корените им навсякъде с пръст.

 

Размери: Ширина: 120 см х Височина: 130 см. След 3-4 години хортензия - Living Pink & Rose® ще достигне ширина 120 см и височина 130 см. Може да имате отклонения в размера ако растението не е (правилно) подрязано.

 

Две хортензии на 1m². Винаги сте искали градина с море от цветя? В този случай правилното разпределение е изключително важно! Засадете две хортензии паникулати Living Pink & Rose® на всеки квадратен метър за перфектна плътност и цветове безкрай!

Living Pink & Rose® - Хортензия паникулата

 

 
 

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти