Living Pinky Promise® - Хортензия паникулата

  • Производител: Living Creations®
43,95 лв.
Име: Living Pinky Promise®
Вид: Паникулата
Цвят: Бял - Розов - Червен
Размери: достига до: 80 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Селекционер/Бранд Living Creation
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -30°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  5 л. 
възраст на растението:  4,5+ год.

 

Подробно описание

Living Pinky Promise® е изключително красива и компактна паникулата на Living Creation, която се отличава с нежните си розови цветове и деликатните си цветни глави. Тази хортензия е идеална за градини и дворове, където ще добави естетически красота и ще внесе уют и комфорт. Living Pinky Promise® е много лесна за отглеждане в градината, но може да бъде отглеждана и в саксии. Тя може да бъде поставена на балкона или терасата, като се нуждае от достатъчно слънце и вода. Като се отглежда правилно, тази хортензия може да произведе множество цветове, което я прави идеална за украса на всяко пространство.
 
Living Pinky Promise® е също така устойчива на много заболявания и вредители, което я прави много подходяща за хора, които нямат възможност да се грижат всекидневно за своите растения. Тази хортензия също така е издръжлива на суша и студени температури, което я прави подходяща за отглеждане в различни климатични условия. Ако искате да добавите красота и уют в своята градина, или просто искате да имате красиво и лесно за отглеждане растение в своя дом, Living Pinky Promise® е идеалният избор. Нейните нежни розови цветове и лесното й отглеждане ще ви осигурят красива украса през цялата година.
 
Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

 

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти