Living Sugar Rush® - Хортензия паникулата

  • Производител: Living Creations®
41,95 лв.
Име: Living Sugar Rush®
Вид: Паникулата
Цвят: Бял - крем
Размери: достига до: 60 -80 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Селекционер/Бранд Living Creation
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -30°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  5 л. 
възраст на растението:  4,5+ год.

 

Подробно описание

Living Sugar Rush® е хортензия паникулата, която ще ви спечели с нежната си красота и лесното си отглеждане. Това растение е едно от най-добрите решения, ако търсите красива цветна композиция, която да придаде свежест и жизненост на вашата градина.
 
С нежните си бели цветове Living Sugar Rush® е идеален избор за създаване на романтична и изящна атмосфера. Living Sugar Rush® може да се отглежда в саксия / кашпа, тъй като е достатъчно компактна и не изисква много място за корените си. Това я прави подходяща за отглеждане на балкони, тераси и други ограничени пространства. Въпреки това, е важно да се има предвид, че хортензиите паникулати обичат по-влажна почва, така че трябва да се поддържа правилното ниво на влажността на почвата. Когато се отглежда в саксия, Living Sugar Rush® изисква редовно поливане, за да се осигури подходящата влажност на почвата. Освен това, е препоръчително да се използва добре дренирана почва, за да се предотврати задържането на прекомерна влага около корените.
 
Living Sugar Rush® е изключително устойчива и е лесна за отглеждане, което я прави подходяща за начинаещи градинари или заети хора, които не могат да отделят много време за градинските си занимания. Тя може да бъде отглеждана както на слънчеви, така и на полу-сенчести места и обича влажна почва, но не понася прекомерна влага.
 
Купувайки Living Sugar Rush® на Living Creation, получавате красиво, здраво и лесно за отглеждане растение, което ще направи вашата градина по-жива, привлекателна и цветна. Тя е идеална за хора, които търсят красив и лесен начин да добавят цвят и красота в своята градина. Living Sugar Rush® е перфектното решение за всеки, който иска да добави красота, свежест и жизненост в своята градина. 
 
 
Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.
 
 

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти