Living Touch of Pink® - Хортензия паникулата

  • Производител: Living Creations®
24,95 лв.
Име: Living Touch of Pink®
Вид: Паникулата
Цвят: Бял - Розов
Размери: достига до: 60 -80 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Селекционер/Бранд Living Creation
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -30°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  2 л. 
възраст на растението:  36+ месеца

 

 

Подробно описание

Living Touch of Pink® е чудесен избор за всеки, който иска да обогати своя градина с изящен и елегантен вид растение. Тази хортензия паникулата притежава множество качества, които я правят уникална и желана от градинари или любители на растенията. Едно от най-забележителните качества на Living Touch of Pink® е красивата й розова окраска към края на лятото, която придава усещане за свежест и естетика на всяка градина. Освен това, тази хортензия има нежна текстура на листата и цветовете й, което я прави идеална за различни ландшафтни композиции и аранжировки.
 
Living Touch of Pink® е устойчива на различни условия на отглеждане, като може да се отглежда както на слънчеви места, така и на леко полу-сенчести места. Ако търсите растение, което е лесно за отглеждане и ще добави красота и цвят във вашата градина, Living Touch of Pink® е прекрасен избор. Тя е идеална за създаване на красиви цветни композиции, за оживяване на скучни градински участъци и за подчертаване на цветната схема в градината ви.
 
Не пропускайте възможността да добавите това чудесно растение към вашата колекция. Living Touch of Pink® ще ви радва с изящните си цветове и ще внесе допълнителна красота във вашата градина през лятото и есента.
 
Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.
 

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти