Revolution Pink - Magical® Хортензия Мacrophylla

  • Производител: Magical®
58,95 лв.

Семейство: Hydrangeaceae

Цвят: Розов

Род: Hydrangea

Име: Градинска хортензия Magical® Revolution Pink

Височина: Достига до 80 см.

Широчина: Достига до 100см.

Местоположение:  Лека сянка, полусянка.

Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва.

Почва: Кисела, плодородна.

Подрязване: Да, след цъфтежа

Вечнозелен: Не

Цъфтeж: Май – Септември

Студоустойчивост: Да, до -28, ( Зона 5)

Пъпки / цветове: 4 - 8 бр.

Контейнер: 5 литра.

Подробно описание

Хортензията Magical® Revolution Pink(Hydrangea macrophylla) наистина отговаря на името си. Революционно растение! Вълшебните цветове първоначално са ярко сини. Докато хортензията цъфти, сините листа стават по-зелени. Удоволствие е да се гледа през цялата година! Можете да засадите издръжливата хортензия през цялата година, при условие че температурите не са паднали под нулата. Magical® Revolution Pink цъфти през лятото до първа слана есента.
Подрязването не е необходимо. Освен ако храстът не стане твърде голям. Засадете хортензия в частична сянка, почвата трябва да се поддържа влажна. Постоянно променящ се външен вид! 

Magical® Revolution Pink имат нежен външен вид, но са здрави и издръжливи растения. Те цъфтят много дълго и силните им клони издържат на вятъра и студа, остават изправени по време на силни дъждове и гарантирано привличат вниманието. Внесете жизнеността на природата във вашия дом и градина

 

Повече съвети за засаждане и отглеждането на хортензия Magical® Revolution Pink може да прочетете ето тук

  • Гарантирано Качество: Нашите растения се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни хортензии.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Как ще получите вашите растения: Вие ще получите вашето растение в саксия, готово за засаждане.
  • Не можете да засадите веднага?: Поставете саксията на защитено място на открито и поливайте редовно и умерено, за да поддържате почвата леко влажна.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на растенията са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
макрофила
Местоположение
сянка/частична сянка, частична сянка, сянка

Подобни продукти