Polestar - Хортензия Паникулата

  • Производител: Други
28,95 лв.
Име: Polestar®
Вид: Паникулата
Цвят: Бяло-розов , променя си цвета в различните фази на цъфтеж
Размери: достига до: 40 -65 см.
Тип цъфтеж:  метлици
Местоположение:  частично слънце, пълно слънце
Студоустойчивост:  до -25°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: През пролетта. Цъфти на нови клони.
Контейнер:  3 л. 
възраст на растението:  3+ години

 

Подробно описание

Невероятната Polestar® e очарователна: 4 различни цвята за 4 месеца. Тази хортензия, чиито цветове се променят в зависимост от сезоните, е наистина уникална: Цветовете на хортензия паникулата Polestar® не само се отличават с живи, живописни цветове, но и променят цвета си по време на дългия си цветен сезон от пролетта до есента. Ярък лимоненожълт стартира зрелището на цветовете, което с течение на времето се превръща в чисто бяло и накрая мъглива роза, сякаш с магия. След като кулминират в червено, цветовете остават на растението през зимата. Зимоустойчивата Polestar® Hydrangea paniculata разпростростира своя чар на балкон, тераса или в градината. Изключително подходящ сорт за отглеждане в саксия или в леха като бордюр.

  • Гарантирано Качество: Нашите хортензии се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни растения.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
паникулата
Местоположение
частично слънце, слънце/частично слънце, слънце

Подобни продукти