Pop Star® Pink - Endless Summer - Хортензия макрофила

  • Производител: Endless Summer®
64,95 лв.
Име: Pop Star® Pink
Вид: Макрофила
Цвят: Син
Размери: достига до: 90-100 см.
Тип цъфтеж:  Цветове, тип дантела (Тейлър)
Селекционер/Бранд Endless Summer
Местоположение:  частична сянка, сянка, 
Студоустойчивост:  да, до -30°C
Засаждане: Във влажна, добре дренирана почва
Почва: Кисела (pH 4 - 5.5), плодородна
Подрязване: Не е необходимо, но може след цъфтежа.
Контейнер:  5 л. 
възраст на растението:  4.5+ години
 
Endless Summer® в превод на български: "безкрайно лято" е най-продавана хортензия в света! Колекция Endless Summer® първата в света хортензия, отгледана да цъфти през целия сезон, година след година. Няма по-добър избор за тези, които ценят хубавия живот на открито като Hydrangeas Endless Summer®.
Подробно описание

Осигурявайки ви повече цъфтеж в по-малко място, Pop Star® е нова едролистна хортензия, която със сигурност ще внесе невероятна красота във вашия пейзаж. Присъединявайки се към колекцията Endless Summer®, която е известна със способността си да цъфти и цъфти повторно, устойчивост на болести и гъвкавост в ландшафта, Pop Star® е компактна хортензия, която носи уникална текстура и брилянтен цвят както на големи, така и на малки пейзажи. Ето всичко, което трябва да знаете за Pop Star® и всички причини, поради които ще се влюбите.
 
Цветът!
Pop Star® избухва с електриковосини цветове, когато е засаден в кисела почва, и пламва с розови цветове, когато е засаден в алкална почва. Това означава, че можете да промените цвета на цъфтежа, за да пасне на желаната цветова палитра и естетика на дизайна. Независимо дали предпочитате топли или студени тонове в градината, Pop Star® ви покрива! 
 
Цъфтеж!
Pop Star® е компактна едролистна хортензия, която цъфти така, както не сте виждали досега! Pop Star® е покрит с цветове през целия сезон и бързо цъфти отново, което означава, че можете да се насладите на повече цветове през целия сезон. И като говорим за тези цъфтежи, забелязали ли сте как цъфтежите изглеждат различно от другите хортензии, с които може да сте свикнали? Това е така, защото Pop Star® е дантелена хортензия. Този стил на цъфтеж добавя уникална текстура към пейзажа, с която можете да си играете, когато проектирате градината си. Като допълнително предимство, плоските цъфтежи имат открит плодороден център, където цветен прашец съществува в цветето. Следователно, този цъфтеж е неустоим за пчели, пеперуди и други градински опрашители!
 
Компактният размер!
Израствайки само до 50-90см. височина и ширина, Pop Star® е идеалният размер за използване в декоративни контейнери, по протежение на градинска граница или като фокусна точка в пейзажа. Опитайте да засадите Pop Star® в декоративен съд, за да внесете ослепителен цвят във вашия двор, веранда или балков. Или засадете няколко покрай градинска пътека, за да създадете завиден нисък жив плет. Pop Star® наистина доказва, че едно растение не трябва да е голямо, за да има голямо въздействие.

Характеристики
Видове
макрофила
Местоположение
сянка/частична сянка, частично слънце, частична сянка

Подобни продукти