Роза Abracadabra®

  • Производител: Kordes®
29,95 лв.
Име: Abracadabra® 
Цвят: Червено-бяло-жълто / райе
Аромат: Лек
Размери на цвета: 7 - 8 см.
Размери: Височина до: 90см. ; Ширина до: 60см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Колекция: Fantasia®
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Представяне: 2014г.         
Вид: Floribunda rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 6 литра

 

Подробно описание

Abracadabra® е магическа роза, която ще ви омагьоса със своята необикновена красота и уникални цветове. Тази роза е известна със своите фантастични цветове, които се променят в различни фази на цъфтежа, като създават илюзия на вълшебство.
 
Цветовете на  Abracadabra® започват със силно ярко червен цвят на райе и постепенно се променят в магичен цвят на портокалово жълто и бяло. Тази уникална промяна на цвета на цветовете през цялата им жизненост ги прави впечатляващи и завладяващи. Розата Abracadabra®  е компактна и буйна, с гъста листна маса, която е отлична за създаване на ефектни бордюри или цветни групи. Листата са тъмнозелени и блестящи, което придава на розата допълнителна красота и ефект.
 
Abracadabra® е роза с изключителна устойчивост на болести и вредители, което я прави лесна за отглеждане и подходяща за различни условия на климата. Тя е подходящ избор за цветни градини, балкони или тераси, където желаете да добавите малко магия и уникалност. Цветовете на Abracadabra®  ще ви омагьосат и привлекат вниманието на всички около вас.
 

Характеристики
Видове
Флорибунда

Подобни продукти