Роза Absolutely Fabulous®

  • Производител: Weeks Roses
32,95 лв.
Име: Absolutely Fabulous® 
Цвят: Наситено жълт
Аромат: Добър, смирна
Размери на цвета: 8-10 см.
Размери: Височина до: 80-90см. ; Ширина до: 60см.
Цъфтеж:  Цъфти непрекъснато през целият сезон
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Tom Carruth
Година на въвеждане: 2004г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Награди: Роза на годината, Великобритания, 2010

Подробно описание

Absolutely Fabulous® е една от най-забележителните и изискани рози. Тя притежава изключителна красота и неповторим аромат на смирна. Своето име Absolutely Fabulous® носи с пълно основание, тъй като е истински превъзходна и възхитителна.
Absolutely Fabulous® е изключително силна и здрава, с гъсти и лъскави листа в наситено зелен цвят. Цветовете са големи, диаметърът им може да достигне до 10 см и са в ярък жълт цвят, което ги прави изключително забележими в градината. Изобилието на цветове през целия цикъл на цъфтежа прави "Absolutely Fabulous®" розата идеален избор за цветни композиции и аранжировки.
 
Ароматът на Absolutely Fabulous® розата е нежен и сладък, с нюанси на смирна, което я прави още по-привлекателна за сетивата. Тази роза е идеален избор за тези, които обичат ароматните цветя в своята градина.
 
Absolutely Fabulous® е компактна роза, която достига до около 80 см височина и 60 см ширина. Тя е подходяща за отглеждане в градини, на балкони и тераси, както и за създаване на цветни алеи и групови насаждения. Тази роза е изключително лесна за отглеждане и изисква минимална грижа, като осигурява непрекъснато впечатляващ цъфтеж през целия сезон до късна есен.
 
Роза Absolutely Fabulous® е истинско бижу в градината, съчетаваща елегантността, аромата и красотата на класическите рози със съвременните изисквания за здравина и издръжливост. С нея ще добавите неповторимо очарование и романтика в своята градина.
 
 
 
 
 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти