Роза Ashram® - Tantau®

  • Производител: Tantau®
33,95 лв.
Име: Ashram®
Цвят: Медено оранжев
Аромат: Слаб
Размери на цвета: 10 -12 см.
Размери: 120 см. х 80 см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Tantau (Германия)
Година на въвеждане: 1998г.
Вид: Чаено-Хибридна
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Ashram® е енергична, гъста и красива роза, с големи удължени тъмно зелени листа. Пъпките и са също сравнително големи в кремаво-прасковен цвят. Когато разцъфне цветът е медно-кафяво-оранжев, изключително устойчив на неблагоприятни климатични условия. Диаметърът на цвета е 8 - 11 см, има лек плодов аромат, запазва формата си дълго време.Цъфтежът е обилен, непрекъснат от юни до септември. Устойчивостта на болести е висока, устойчив на замръзване сорт, понася добре горещото лято.

Всички видове рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезонa

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти