Роза Aspirin®

  • Производител: Tantau®
32,95 лв.
Име: Роза Aspirin®
Цвят: Бял
Аромат: Лек
Размери на цвета: 4 - 6 см.
Размери: 50 см. х 60 см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Tantau (Германия)
Година на въвеждане: 1977г.
Вид: Bedding roses
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра
Възраст на розата:  3,5 + год.

 

 

Подробно описание

Роза Aspirin® - Тази уникална роза е плод на изключителните усилия на Tantau. Нейната изящност и разнообразие от качества я правят мултифункционално решение за всяко пространство за засаждане.
 
Aspirin® розата се отличава с малки 4-6 см., изцяло двойни цветове, които образуват обилни гроздове. Тя е с великолепна цветова палитра, като цветовете се разстилат върху пищната, светлозелена листва. Със своя силен летораст и разнообразен, храстовиден растеж, Aspirin® не само впечатлява с визуалния си аспект, но и предоставя здрава и сътбилна дървесина.
 
Възхищение събужда и нейният цветен спектър - от нежни бели нюанси, които през по-хладните дни преминават в романтично светло розови оттенъци. Не само във визуален аспект, но и в грижа за растението, роза Aspirin®  се отличава със своето самопочистващо се поведение, осигурявайки блясък и уют дори след прецъфтяването си.
 
Неустоима като оформяне на бордюри покрай пътеки, както и за отглеждане в контейнери или саксии, роза Aspirin® е символ на изящество и красота и вдъхновение за оформяне на вашия градински рай.
 
 
 
 

Характеристики
Видове
Флорибунда

Подобни продукти