Роза Bengali® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
31,95 лв.
Име: Bengali®
Цвят: Оранжев
Аромат: Добър
Размери на цвета: 6 - 8 см.
Размери: Височина до: 100см. ; Ширина до: 60см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Представяне: 2000г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра
  • ADR - 2010 г.
Подробно описание

Bengali® е с богати двойни цветове, които блестят в медно-жълто и излъчват интензивен, горчив аромат. Тя радва градинарите с непрекъснатия си цъфтеж до късна есен. Зад нейния деликатен вид се крие силна и издръжлива флорибунда роза, носител на ADR - 2010г. Роза Bengali® е празник за очите и то не само когато цъфти. В зависимост от местоположението и, медният и цвят минава през жълто, кайсия и розе до деликатно пастелно бяло, докато трае цъфтежа. Тази нежна роза има изключително здрава и лъскава зелена листна маса, която особено привлича вниманието. Нейните три до шест цвята на стъбло са средно с размер 6 - 8 сантиметра и се отварят в рехави чашки. Създава ефектни цветни акценти на терасата, в саксия или в градината. Като дълготрайни рязани цветя у дома, тя радва любителите на розите с модерната си и ефектна визия.

 

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти