Роза Better Times® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
Име: Better Times® - Kordes®
Цвят: Оранжев, Розов, Жълт
Аромат: Лек
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: 100 см x 40 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям
Селекционер:  W. Kordes' Söhne
Година на въвеждане: 2021г.
Вид: Hybrid tea rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Подробно описание

Сравнително нов сорт на Kordes. Не без причина тя е носителка на няколко награди. Better Times® - Kordes® Силно растящ изправен чаен хибрид с елегантно оформени цветове в малки гроздове и здрава зеленина. Големи, двойни цветове показват ярка игра на цветове между меко жълто, ярко оранжево и розово. Цветът на цветовете варира в зависимост от слънчевата светлина между жълто-оранжево и червено с добро количество розово, което прави Better Times® наистина уникален .Твърдите й венчелистчета правят тази роза подходящо рязан цвят. Израства на височина 80-100 см, като се препоръчва да се засаждат 4-5 броя на 1 м2. Better Times® е изключително популярен сорт поради своята устойчивост на болести и измръзване.

Better Times® е прекрасно допълнение към всяка розова градина и любителите със сигурност ще се насладят на тази новост. Тя е подходяща както за засаждане в лехи, така и в кашпи.

 

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти