Роза Beverly® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
 
Име: Beverly® - Kordes®
Цвят: Розов
Аромат: Много силен
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: 80 см x 50 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям
Селекционер:  W. Kordes' Söhne
Година на въвеждане: 2007г.
Вид: Hybrid tea rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Подробно описание

Роза Beverly® гарантира бляскава гледка в градината! Колкото по-интензивна е слънчевата светлина, толкова по-силно е розовото на цветовете. В зависимост от светлината, венчелистчетата могат да се оцветяват от деликатно розово до силно розово. Цветовете са много устойчиви на атмосферни влияния, имат голям обем и издържат дълго време. 
 
Beverly® предлага истински прилив на аромат. Този сорт е много цъфтяща роза, която си "позволява" само кратки паузи за възстановяване между отделните фази на цъфтеж.
 
Съвет от градинаря: След първото прецъфтяване съцветията трябва да се отстранят и розата да се полее добре. По този начин следващата фаза на цъфтеж не отнема много време.
 
Ароматът е интензивен, но свеж. Връхните нотки на цитрусови плодове присъстват дори когато пъпката току що се отваря. Когато цветето е напълно отворено, преобладават чудесните сърдечни нотки на свежо личи и бяла праскова, като присъстват и аромати на круша и слива. Земните базови нотки на пачули и свежа мирта са слаби, но допълват изживяването.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти