Роза Blue Girl®

39,95 лв.
Име: Blue Girl®
Цвят: Лилав
Аромат: Силен
Размери на цвета: 10-12 см.
Размери: Височина до: 80см. ; Ширина до: 60см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Селекционер:  Sauvageot
Година на въвеждане: 2008г.
Вид: Чаено-хибридна
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 5 литра
Възраст на розата:  3+ год.

 

 

Подробно описание

Роза Blue Girl® е една от най-привлекателните рози в света на градините. 
  • Красиви цветове - Blue Girl® има красиви, нежни и деликатни цветове, които са обикновено в синьо-лилави тонове, което е рядък цвят за розите. Тя представлява изключителна декорация за всяка градина.
  • Уникален аромат - Blue Girl® има уникален аромат, който е нежен и сладък. Този аромат е един от основните атрибути, които правят розите толкова популярни в света на градините.
  • Устойчивост на заболявания - Blue Girl® е устойчива на много заболявания и вредители, което я прави лесна за отглеждане. Това означава, че не е необходимо да използвате химикали за контрол на вредители и заболявания.
  • Лесна за отглеждане - Blue Girl® е лесна за отглеждане, тъй като не изисква специални грижи. Тя предпочита добре дренирана почва и изложение на слънце, което я прави подходяща за отглеждане в градини, както и на тераси и балкони.
  • Подходяща за рязан цвят - Blue Girl® е изключително подходяща за рязан цвят, тъй като цветовете й издържат много дълго във вода. Това означава, че можете да я използвате за декорация на маси или за изработване на букети.
  • Може да бъде отглеждана в саксия - Blue Girl® може да бъде отглеждана в саксия, което я прави подходяща за озеленяване на балкони, тераси.
 
 

Характеристики
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти