Роза Blue Girl®

34,95 лв.
Име: Blue Girl®
Цвят: Лилав
Аромат: Силен
Размери на цвета: 10-12 см.
Размери: Височина до: 80см. ; Ширина до: 60см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Селекционер:  Sauvageot
Година на въвеждане: 2008г.
Вид: Чаено-хибридна
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Роза Blue Girl® е една от най-привлекателните рози в света на градините. 
  • Красиви цветове - Blue Girl® има красиви, нежни и деликатни цветове, които са обикновено в синьо-лилави тонове, което е рядък цвят за розите. Тя представлява изключителна декорация за всяка градина.
  • Уникален аромат - Blue Girl® има уникален аромат, който е нежен и сладък. Този аромат е един от основните атрибути, които правят розите толкова популярни в света на градините.
  • Устойчивост на заболявания - Blue Girl® е устойчива на много заболявания и вредители, което я прави лесна за отглеждане. Това означава, че не е необходимо да използвате химикали за контрол на вредители и заболявания.
  • Лесна за отглеждане - Blue Girl® е лесна за отглеждане, тъй като не изисква специални грижи. Тя предпочита добре дренирана почва и изложение на слънце, което я прави подходяща за отглеждане в градини, както и на тераси и балкони.
  • Подходяща за рязан цвят - Blue Girl® е изключително подходяща за рязан цвят, тъй като цветовете й издържат много дълго във вода. Това означава, че можете да я използвате за декорация на маси или за изработване на букети.
  • Може да бъде отглеждана в саксия - Blue Girl® може да бъде отглеждана в саксия, което я прави подходяща за озеленяване на балкони, тераси.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти