Роза Bring me Sunshine® (Ausernie) - David Austin®

 • Производител: David Austin®
45,95 лв.
Име: Bring me Sunshine® (Ausernie)
Цвят: Жълт - Оранжев
Аромат: Силен, смирна
Размери на цвета: Голам: 9 - 13 см.
Размери: Височина до: 125см. ; Ширина до: 110см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен, интензивен
Селекционер:  David Austin
Представяне: 2022г.
Семейство: Английска храстовидна роза
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

Произход на името: Harlow Carr® носи името на градината на Кралското градинарско дружество в Йоркшир, за да отпразнува 200-годишнината от създаването на дружеството.

Подробно описание

Слънчев лъч в градината! Представяме Ви един от най-вълнуващите нови сортове на David Austin- Bring me Sunshine®. Това е разкошна роза с уникални характеристики.  
 
Цветовете на Bring me Sunshine® са невероятно красиви - дълбоки, пълни, с форма на чаша, в оттенъци на оранжево-жълто, които с времето преливат към по-светли кайсиеви тонове. Въпреки че цветовете са прекрасни, те не са всичко - Bring me Sunshine® е истинска красавица със здрави и прави стебла. Храстът е храстовиден и изправен, много здрав, цъфти от юни до октомври. Тя има среднозелени листа и се справя чудесно дори и на по-сенчести места. Разбира се най-впечатляващ е ароматът на Bring me Sunshine® - силен, интензивен, с нотки на смирна, който ще омагьоса сетивата Ви. 
 
Неустоимо весела и приветлива, Bring me Sunshine® е селектирана от Дейвид Остин през 2022 г., за да отбележи едноименния мюзикъл, който има изключителен успех на Morecambe and Wise. Песента (също със същото име), става толкова известна от дуото, беше изсвирена на погребението на Дейвид Остин старши.
 
Не пропускайте възможността да добавите Bring me Sunshine® във вашата градина, на балкон или веранда! 
 
Всички сортове рози на David Austin® се отглеждат по методите на класическите рози, като се прилагат традиционни техники за формиране на растенията и за създаване на красиви, здрави цветове. Английските рози David Austin могат да бъдат отглеждани в различни типове почви, но най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - английските рози David Austin предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
 
Розите David Austin предпочитат места със слънчева експозиция или полусянка, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.

Допълнителна информация:

 • Цветът на розите David Austin - може да варира в зависимост от условията на отглеждане. Избледняването на цвета е характерно за някои сортове.
 • Размерът на цветовете при рози David Austin  - варира в зависимост от жизнения цикъл на всеки цъфтеж. Измерванията се отнасят до средния диаметър на цъфтежа в разцвета му. ГОЛЯМ: 9-13 см.; СРЕДЕН: 5-9 см.;  МАЛЪК: 2,5-4,5см.
 • Размери на розите David Austin - Всички измервания са приблизителни „височина x ширина“ и се отнасят за 3-годишна установена роза, подрязвана веднъж годишно, измерена по време на първото цъфтене през юни.
 • Цъфтеж при розите David Austin: Повтарящ се или цъфтеж само веднъж?
  При повтарящ се цъфтеж - розите цъфтят на вълни от късна пролет до ранна зима. При цъфтеж само веднъж на сезон-  рози произвеждат само единичен цъфтеж, който продължава 3 до 4 седмици в средата на лятото.

 

 • Гарантирано Качество: Нашите растения се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
 • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни хортензии.
 • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
 • Как ще получите вашите растения: Вие ще получите вашето растение в саксия, готово за засаждане.
 • Не можете да засадите веднага?: Поставете саксията на защитено място на открито и поливайте редовно и умерено, за да поддържате почвата леко влажна.
 • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Храстовидна

Подобни продукти