Роза Burgundy Ice® (Burgundy Iceberg®)

38,95 лв.
Име: Burgundy Ice® (Burgundy Iceberg®)
Цвят: Бургунди
Аромат: Среден, Плодов
Размери на цвета: 6 - 8 см.
Размери: Височина до: 100см. ; Ширина до: 60см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Edgar Norman Swane
Година на въвеждане: 1998г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 5 литра
Възраст на розата:  3+ год.

 

 

Подробно описание

Burgundy Ice® е впечатляваща роза с необикновени цветове и елегантна визия. Тази роза се отличава със своите наситено бордо-червени цветове до цвят на синя слива, които са като ледени кристали, създаващи ефект на кадифе върху цветовете. Уникален екземпляр. Със своя смел мастилен цвят това е отличен избор за комбиниране с други цветя. Розите флорибунда са отличен избор за вашата лятна градина, тъй като те ще носят цветове в големи гроздове на всяко стъбло през летните месеци, цъфтящи от юни до септември.
 
Цветовете на Burgundy Ice® са средно големи, плътни и богато наситени в цвят. Те имат изящна форма и са изключително дълготрайни. Растението на Burgundy Ice® е компактно и добре разклонено, с гъста листна маса в тъмнозелен цвят, която е изразителна и декоративна. Листата са здрави и устойчиви на болести, което прави растението лесно за отглеждане и поддържане.
 
Burgundy Ice® е роза със средна ароматна нотка на смирта и ванилия, което я прави още по-привлекателна. Тази роза е подходящ избор за създаване на впечатляващи фокуси в градината, като съчетава красота и устойчивост в едно. Burgundy Ice® ще придаде изтънченост и лукс на всяко място, където я посадите.

 

Характеристики
Видове
Флорибунда

Подобни продукти