Роза Chandos Beauty® (Harmisty)

  • Производител: Harkness
32,95 лв.
Име: Роза Chandos Beauty®
Цвят: Кайсиево розов
Аромат: Силен
Размери на цвета: Голям: 10-12 см.
Размери: Височина до: 90см. ; Ширина до: 60см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Harkness
Година на въвеждане: 2005г.
Семейство: Hybrid Tea
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Chandos Beauty® - Заслужено една от най-популярните от всички рози. С големи красиво оформени цветове, които съчетават елементи от светло кехлибарено злато и сметана (с някои сезонни розови нюанси) и най-силният, сладък аромат на роза, който някога бихте могли да желаете. Растението е силно и здраво с големи тъмнозелени листа, които имат добра устойчивост на болести. Цветовете издържан на вятър и дъжд. Подходяща за отглеждане в градината или на терасата, както и като жив плет. Chandos Beauty® е изключително добра и за рязан цвят във ваза.

Регистрирано име: Harmisty, Sweet Love

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти