Роза Cinderella - Kordes®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
Име: Cinderella - Kordes®
Цвят: Розов
Аромат: Добър, Плодов, Интензивен
Размери на цвета: 7 - 8 см.
Размери: Височина до: 150см. ; Ширина до: 80см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Двоен, тип розетка, носталгични цветове
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Година на въвеждане: 2003г.
Колекция: Fairy Tale Rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Подробно описание

Cinderella е храстовидна роза в прекрасен мек цвят с очарованието на старинни рози, очарова със своята много здрава зеленина и носталгична форма на цветовете, носителка на златни медали в изложенията в Баден-Баден, Женева и Рим. Тази роза притежава уникална комбинация от обилен цъфтеж, красиви форми и благоухание, което превръща всяка градина в приказно място. Cinderella пленява, както само една принцеса може да направи. Тя има фин свеж плодов аромат на роза. Флоралните аспекти са подсилени от аромата на прясна, настъргана ябълка. Изживейте уникално съчетание от сладък и нежен аромат, който ще направи всеки миг специален. Сортът е изключително здрав и устойчив на болести.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Храстовидна

Подобни продукти