Роза Concorde® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
29,95 лв.
 
Име: Concorde®
Цвят: Кремаво жълто с роз ръб
Аромат: Добър
Размери на цвета: 7 - 8 см.
Размери: 100 см x 50 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям
Селекционер:  W. Kordes' Söhne / колекция Eleganza® Antique®
Година на въвеждане: 2018г.
Вид: Hybrid tea rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Concorde® е с очарователни кремави цветове с розов ръб, който с времето променя цвета си и става червеникав. Цветовете имат диаметър от осем до девет сантиметра. Розата цъфти от юни до първата слана. Постоянно се образуват нови пъпки и прекрасни цветове. Изглежда страхотно в саксия на терасата или балкона и е подходяща като рязан цвят за вази и аранжировки. Всеки едно от плътно напълнените кремави цветове е чудо и трудно може да бъде надминат по съвършенство. Поразителният контраст между ярките цветя и тъмнозелената, блестяща зеленина също е прекрасен. Листата са перести и широколистни.
 
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти