Роза Eden Rose '85® - Meilland®

  • Производител: Meilland®
33,95 лв.
Име: Eden Rose '85®
Цвят: Крем - розов
Аромат: Лек
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: Височина: до 120 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Meilland (Франция)
Година на въвеждане: 1985г.
Вид: Храстовидна
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 3 литра.

 

Подробно описание

Eden Rose® в превод на български изик:„Райска роза“ привлича въображението! Когато я видях за първи път, веднага се влюбих. Силна роза с отделни кръгли цветове. В пъпкатите цветовете изглеждат бели, след което краищата стават розови. Но когато тази уникална роза започне да цъфти, става светлорозова. Розата е здрава, добре устойчива и има мека миризма. Дайте й място под слънцето, за да можете да се радвате дълго на този абсолютен победител.
 
Роза Eden Rose® е прекрасен избор за всички, които търсят красива и лесна за отглеждане роза. Роза Eden Rose® има светлорозови, големи цветове с лека ароматна нотка и изискано, нежно листо. Този сорт роза е идеален за отглеждане в градини, на тераси или балкони, където може да се наслаждавате на нейната красота и аромат. Отглеждането на роза Eden Rose® е лесно, тъй като тя не изисква специални грижи и поддръжка.
 
Eden Rose® е лесна за отглеждане и поддръжка, като изисква само редовно поливане и обрязване. Тази роза може да цъфти през пролетта и лятото, като по този начин може да донесе красота и аромат в градината Ви за продължителен период от време. Роза Eden Rose® е идеален избор за всички, които искат да имат красива и лесна за отглеждане роза, която може да бъде използвана за украса на различни части от градината. Тази роза ще Ви осигури красиви цветове и аромат, който може да вдъхнови всички около нея.
 

Характеристики
Видове
Храстовидна

Подобни продукти