Роза Eeuwige Passie® - ViVa Roses

  • Производител: Viva Roses®
33,95 лв.
Име: Eeuwige Passie®
Цвят: Розов - кайсия
Аромат: Силен, Опияняващ, Сладък
Размери на цвета: 7 - 9 см.
Размери: Височина до: 60-80 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Martin Vissers (ViVa Roses)
Година на въвеждане: 2020г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра.

 

 

Подробно описание

Eeuwige Passie® - в превод от нидерлански: "Вечна страст". Какво друго може да се добави? Розата оправдава напълно името си. Eeuwige Passie® е една от най-популярните рози на Viva Roses, създадена да бъде вечeн израз на страст и любов. Тази роза е изключително красива, с интензивен кайсиево розов цвят и със здрави стъбла, което я прави идеална за използване в цветни аранжировки. Цветовете приличат на английска роза, а аромата е силно изразен. Розата е въведена в употреба по повод 100-годишнината на KVLV в Белгия. Цъфтежът на тази роза продължава през целия летен сезон и никога не свършва. Розовият храст започва да цъфти около края на май месец. Eeuwige Passie® е роза, която има уникален и интензивен сладък аромат, който напомня на романтичните моменти. Тази роза е наистина нещо специално, тъй като може да оцелее и да цъфти до 14 дни във вода, като запазва своя красив цвят и аромат. Това я прави идеален подарък за специални моменти, като рожден ден, годишнина или друг специален празник. През пролетта може да се извърши подрязване на растението, на около 15-20 сантиметра, като по този начин се гарантира здравото и обилно цъфтящо растение през целия сезон. През лятото този вид роза достига височина от около 60 до 100 сантиметра. Препоръчително е да се похрани с допълнително торене през пролетта. 

Без значение дали разполагате с малко или голямо пространство, розите са важно допълнение към всяка градина. Традиционно розите се засаждат в големи лехи (оттук и името лехова роза), но през последните години става все по-популярно да се засаждат самостоятелно или в малки групи. Благодарение на красивите цветове, розата е много удачно да се комбинира с други растения в градината.
 
Eeuwige Passie® е роза, която е отглеждана по иновативна методика на Viva Roses, която гарантира високо качество и най-добрата грижа за растението. Розите на Viva Roses се отглеждат на открито поле, като се използва високотехнологично оборудване за оптимално контролиране на околната среда и защита от болести. Eeuwige Passie® е роза, която притежава красота, аромат и издръжливост, което я прави идеален избор за специални поводи. Разнообразните начини на използване на тази роза и нейните уникални качества я правят любим избор на много хора, които ценят красотата и романтиката в живота си. Eeuwige Passie® носи най-доброто усещане за щастие. Когато тази лесна за поддръжка роза цъфти, тя стимулира всичките Ви сетива. Тя е уханна приказка без край.

 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти