Роза ELLE® Meibderos

  • Производител: Meilland®
48,95 лв.
Име: ELLE® Meibderos
Цвят: Оригинален цвят охра с нюанси на жълто, оранжево и розово
Аромат: Много силен
Размери на цвета: 10 -12 см.
Размери: до: 80 см. х 120 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен
Селекционер:  Meilland
Година на въвеждане: 2000г.
Вид: Hybrid tea rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 6 литра
Възраст на розата:  4+ год.

 

 

Подробно описание

Роза Elle® - Вашият шик и стил в градината!
 
Елегантна и изтънчена, розата Elle® носи в себе си блясъка и изискаността, характерни за популярното дамско списание Elle. Тази роза съчетава изключителна красота и изисканост във всяко отношение.
 
Цветовете на розата Elle® представляват изящна комбинация от жълто, оранжево и розово. Венчелистчетата са наситено розови, с кремав гръб, като предварително се появява деликатен жълт оттенък, който постепенно преминава в топли оранжеви тонове. Завършекът на този вълнуващ цветен спектакъл се намира в центъра, където розовият цвят става абсолютно доминиращ, придавайки розата изключителен характер. Цветовете на Elle® са едри, плътни и събуждат сетивата със своят силен аромат. Всяка цветна пъпка има формата на старинна роза, която придава усещане за класика и романтика. Те се появяват по една или две, понякога и по три, на дълги и издръжливи стъбла, което ги прави перфектни за създаване на красиви цветни букети.
 
Листата на Elle® са тъмни, лъскави и издръжливи на болести. Те обгръщат цветовете със своята изящност и създават красив контраст с нежните цветове на розата.
 
Роза ELLE® Meibderos ще е прекрасен акцент във вашата градина и изисква минимални грижи. Elle® е устойчива на болести и е удоволствие да се отглежда. Поддържайте я в добре дренирана почва и я изложете на достатъчно слънце, за да се насладите на нейната пълна красота.
 
Роза Elle® е истинска принцеса в света на цветята. Със своите чаровни цветове и изискан аромат, тя ще ви очарова и вдъхнови със своята стилна и елегантна поява. Добавете това бижу във вашата градина и се насладете на красотата и изискаността, която розата Elle® носи с нея.
 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти