Роза Florentina® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
44,95 лв.
Име: Florentina® - Kordes®
Цвят: Червен
Аромат: Лек
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: Височина: до 200 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Година на въвеждане: 2011г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер:  3 литра. 
  • ADR - 2016г.
Подробно описание

Florentina® - е шедьовър сред червените увивни рози. Много здрав и зимоустойчив катерач, носталгични цветове в червено. Цъфтят ня клъстери от 3-4 цветове, очарователно красиви и остават устойчиви дори след дълъг дъжд. Цъфти многократно от юни до октомври. Листата са наситено зелени, много лъскави и перфектно устойчиви на болести. Много цъфтящ сорт, който лесно може да се отглежда в контейнери. ADR 2016 и най-доброто от най-доброто в La Tacita.

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Катерлива

Подобни продукти