Роза Garden of Roses® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
33,95 лв.
Име: Garden of Roses®
Цвят: Крем, Пастелено розов
Аромат: Добър, лек
Размери на цвета: 7 - 8 см.
Размери: Височина до: 60см. ; Ширина до: 50см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Представяне: 2006г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра
  • ADR (Allgemeine Deutsche Rosenneuheitenprüfung) - 2009г. сертификат за качество, (отговаря на критерии, като устойчивост на заболявания, цъфтеж, аромат и др.)
  • ROTY 2011. - "Rose of the Year" (Роза на Годината) 
Подробно описание

Garden of Roses® е истинска романтична роза с удивителни, носталгични цветове, изпълнени с множество венчелистчета. Техният кремав оттенък, обагрен с нюанси на кайсиево и розово, прави този компактен храст неотразим. Розата излъчва деликатен аромат и естествена красота. Garden of Roses® цъфти многократно през целия сезон, като се представя с изключителна здравина. С височина средно от 60см. и ширина от 50см., този сорт е перфектен за малки градини или отглеждане в контейнери. Розата е отличена с престижни награди като ADR - марка за най-красивите и устойчиви на заболявания рози, както и призове от международни конкурси за рози. Със своят прав и изправен растеж, Garden of Roses® се отличава с висока устойчивост към болести. Създадена от W. Kordes' Söhne, тази роза е подходяща дори за отглеждане на полу-сенчести места. 
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.

Важно! 

  • Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
  • Цвета и всички спесификации на розите могат да варират в зависимост от условията на местоположение, почва и климат.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти