Роза Ghita™ Renaissance® (Гита Ренесанс)

49,95 лв.
Име: Ghita™ Renaissance®
Цвят: Розов
Аромат: Силен
Размери на цвета: Среден: 5 - 8 см.
Размери: Височина до: 150см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Poulsen Roser
Представяне: 1993 г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 3 литра
Възраст на розата:  3+ год. / Размер : 50-70 см.

 

Награди: 

Подробно описание

Ghita™ Renaissance® - Невероятен аромат на парфюм! Ако търсите ароматни рози, розите от линията Renaissance са най-добрите рози. Цветовете им имат невероятен парфюмен мириз. Прекрасният розов цвят на Ghita™ Renaissance® е наистина много красив. Тъй като тази увивна роза не расте много високо, достига до 150 см., тя е подходяща и като храстова роза за градината и дори може да се постави в голяма саксия на терасата или балкона.

Rosa Ghita™ Renaissance® е една от най-красивите рози. Тя е хибрид между розите 'Dame de Coeur' и 'Westzeit' и е създадена през 1993 година от датския селекционер Svend Poulsen. Тази роза е популярна сред любителите на градинските рози поради своята изключителна красота и аромат. Цветовете й са средно големи и са в красиви нюанси от розово. Те имат много здрава форма и излъчват уникален аромат, който ги прави привлекателни за насекомите и хората.
 
За да се отгледа успешно роза Ghita™ Renaissance®, тя трябва да се засади на добре дренирана почва и да получава достатъчно слънце. Трябва да се полива редовно, особено през сухи периоди и да се подхранва с тор. През пролетта розата трябва да се изреже, за да се постигне по-добра вентилация.
 
Ако търсите роза с красиви, устойчиви на болести цветове и уникален аромат, тогава Ghita™ Renaissance® е отличен избор за вас. Тази роза може да се използва както и единично засадена, така и за групови засаждания. Не се колебайте да я закупите и да я добавите към своята градина, за да я направите още по-красива и уютна!

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти