Роза Herkules® - (Kordes®)

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
Име: Herkules®
Цвят: Нежна лавандула, бял
Аромат: Силен
Размери на цвета: 7 - 8 см.
Размери: Височина до: 120см. ; Ширина до: 60см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Двоен, тип розетка, носталгични цветове
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Година на въвеждане: 2007г.
Колекция: Fairy Tale Rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Подробно описание

Herkules® -  това е роза, която задължително трябва да присъства във всяка една градина. Обилно цъфтяща храстовидна роза с много двойни, носталгични цветове в интересна гама от нежна лавандула до чисто бял цвят, силен аромат и изправен, стабилен растеж. Прекрасен ефирен и свеж е лимоновият аромат, който ще Ви омагьоса, докато вдишвате дълбоко. Аспекти на зелена ябълка доминират, която ще се развие в нотка на обелена круша. Зелените и плодови аспекти са в пълна хармония с дълготрайната свежест на розата. Всичко това е събрано в невероятната роза Herkules®. Носител на престижната награда - Златен медал Кортрийк. Изключителна устойчивост срещу брашнеста мана.
 
Всички видове рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
 
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Храстовидна

Подобни продукти