Роза Home & Garden® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
Име: Home & Garden®
Цвят: Розов
Аромат: Среден
Размери на цвета: 7 - 8 см.
Размери: Височина до: 80см. ; Ширина до: 50см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Представяне: 2001г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Роза Home & Garden® все едно е от времето на баба. Това е спомен за слънчевите детски дни в розовата градина на баба. Магически чисто розово, със своите двойни цветове се вижда отдалеч. Всяки цвят има от 50 до 70 венчелистчета. Леко четвъртитата форма на цветовете им придава атрактивен и елегантен вид. Както при всички рози флорибунда, няколко съцветия излизат от едно място. Това придава на Home & Garden® нейната храстовидна плътност и пълнота. Тя достига максимална височина до един метър. Това я прави подходяща за малки градини или по-малки открити пространства, както и саксии. Диаметърът на розата достига около 50 сантиметра, така че има място за четири до пет растения в един квадратен метър. 
 
Периодът на цъфтеж на Home & Garden® е изключително продължителен. Докато избледняват, венчелистчетата им придобиват по-светъл нюанс на розовото. След окончателния цъфтеж върху красивата роза се появяват червени шипки.  Носталгичната Home & Garden® роза не изисква никакви по-специални грижи и е идеална за начинаещи. Класическа роза, която излъчва романтика!
 
Всички видове рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
 
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти