Роза Hyde Hall® (Ausbosky) - David Austin®

 • Производител: David Austin®
45,95 лв.
Име: Hyde Hall® (Ausbosky)
Цвят: Розов
Аромат: Лек, плодов
Размери на цвета: Голам: 9 - 13 см.
Размери: Височина до: 150см. ; Ширина до: 150см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен, интензивен
Селекционер:  David Austin
Представяне: 2004г.
Семейство: Английска храстовидна роза
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

Произход на името: Наречен на имението Hyde Hall на Кралското градинарско дружество в Есекс. Разпростиращ се на 360 акра, той е дом на отлична колекция от рози, включително много английски рози. Тази красива градина е разположена в район с ниски валежи, което създава предизвикателни условия за градинарство в комбинация с откритата природа на мястото. 

Подробно описание

Hyde Hall® - Много голям храст, произвеждащ средно розови, розетни цъфтежи (венчелистчета 55) както на малки, така и на големи пръски. Отделните цветове имат невероятна красота, но са особено впечатляващи, когато се гледат масово. Листата са фини и заострени, подобни на тези на дивата роза. Hyde Hall® е много здрав, надежден и красив храст. За разлика от други по-големи храстовидни рози, тя има способността да цъфти с голяма честота през целия сезон. Чудесно се вписва като граничен жив плет или параван.

Розите David Austin предпочитат места със слънчева експозиция или полусянка, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.

Допълнителна информация:

 • Цветът на розите David Austin - може да варира в зависимост от условията на отглеждане. Избледняването на цвета е характерно за някои сортове.
 • Размерът на цветовете при рози David Austin  - варира в зависимост от жизнения цикъл на всеки цъфтеж. Измерванията се отнасят до средния диаметър на цъфтежа в разцвета му. ГОЛЯМ: 9-13 см.; СРЕДЕН: 5-9 см.;  МАЛЪК: 2,5-4,5см.
 • Размери на розите David Austin - Всички измервания са приблизителни „височина x ширина“ и се отнасят за 3-годишна установена роза, подрязвана веднъж годишно, измерена по време на първото цъфтене през юни.
 • Цъфтеж при розите David Austin: Повтарящ се или цъфтеж само веднъж?
  При повтарящ се цъфтеж - розите цъфтят на вълни от късна пролет до ранна зима. При цъфтеж само веднъж на сезон-  рози произвеждат само единичен цъфтеж, който продължава 3 до 4 седмици в средата на лятото.

Защо да изперем Lovehortensia.com?

 • Гарантирано Качество: Нашите растения се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
 • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни хортензии.
 • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
 • Как ще получите вашите растения: Вие ще получите вашето растение в саксия, готово за засаждане.
 • Не можете да засадите веднага?: Поставете саксията на защитено място на открито и поливайте редовно и умерено, за да поддържате почвата леко влажна.
 • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Храстовидна

Подобни продукти